5 RVS cadeautips voor Moederdag

Moederdag cadeautips - RVS Blog
Een bos bloemen en een doosje bonbons zijn leuke Moederdagcadeaus, maar het liefste geef je je moeder natuurlijk iets waar ze écht iets aan heeft, zoals een mooie eyecatcher voor in haar interieur waar ze lang plezier van zal hebben. Roestvast staal is een duurzaam en tijdloos materiaal dat bij ieder interieur past. Wij geven je 5 tips voor RVS cadeaus die gegarandeerd zorgen voor een geslaagde Moederdag.

1. RVS woondecoratie

Toon je blijk van waardering met RVS wanddecoratie, zoals een bliksemschicht of leeuwenkop, en verras je moeder met een mooie upgrade voor haar interieur.

2. RVS huisnummer

Is het huisnummer van jouw moeder wel eens aan vernieuwing toe? Geef je moeder dan een RVS huisnummer cadeau. Zo geef je haar voordeur een moderne touch én is haar huis duidelijk herkenbaar vanaf de straat. Daarmee kan zowel de postbode als bezoek haar huis gemakkelijk vinden.

3. RVS naambord

Met een RVS naambord met laser uitgesneden namen en cijfers geef je je moeder een uniek cadeau waardoor haar huis eruit springt in de straat! In onze webshop vind je een aantal standaard lay-outs en maten, maar als je speciale wensen hebt of andere afmetingen zoekt, is dat ook mogelijk. Want hoe leuk is het om je Moederdagcadeau te personaliseren?!

RVS naambord Deluxe - RVS Blog

4. RVS badkamer accessoires

Veel moeders zullen het herkennen: alles draait om de geliefden om hen heen, waardoor ze zichzelf soms vergeten. Dan is het heerlijk om af en toe wat me-time in te lassen met een lekker warm bad of een ontspannend gezichtsmaskertje. Het luxe gevoel van die momentjes kun je vergroten door haar badkamer te voorzien van RVS badkameraccessoires, zoals een RVS handdoekrek, een RVS haakje voor een ochtendjas en/of handdoek of een RVS toiletrolhouder. Zo waant ze zich zeker in een wellness resort!

5. RVS Land cadeaubon

Oké, je kiest voor een mooi roestvast stalen cadeau, maar wat koop je nu precies voor de vrouw die alles al heeft? Met een cadeaubon van RVS Land kan je moeder zelf op haar gemak iets uitzoeken voor in of om haar huis, van een digitale deurcamera tot een RVS garderobestang.

Cadeaubon RVS Land - RVS Blog