Oktober Woonmaand: 5 interieur tips

Oktober Woonmaand - RVS Blog
Oktober staat helemaal in het teken van wonen en interieur. Wij geven je 5 tips waarmee je deze maand je huis opfrist voor het nieuwe seizoen.

Het wordt eerder donker en de temperatuur daalt, waardoor je meer tijd binnenshuis zal doorbrengen dan in de warme zomermaanden. Genoeg reden om je inrichting wat te vernieuwen! Maar ook de buitenkant van je huis mag niet achterblijven. Met deze tips ben je klaar voor het nieuwe woonseizoen.

Stijlvolle entree met een garderobestang

In tegenstelling tot het voorjaar, waarin jassen vaak onaangeroerd bleven, zul je vanaf nu veel gebruik maken van je kapstok. Niets is zo rommelig als rondslingerende jassen en sjaals, dus zorg ervoor dat je deze netjes kunt opbergen. Een goede oplossing hiervoor is een garderobestang. Een garderobestang wordt op maat gemaakt en past dus altijd in jouw hal.

RVS vlaggenstokhouder en vlaggenstok

Een vlaggenstokhouder is iets waar niet vaak naar wordt omgekeken, ondanks dat deze permanent op een huis hangt en in het oog springt. Vergeet die oude vergeelde vlaggenstokhouders en kies voor een stijlvolle vlaggenstokhouder en vlaggenstok in RVS of mat zwart.

Zwarte deurklinken voor een modern interieur

Zwarte woonaccessoires behoren nog steeds nog tot dé woontrends voor komend jaar. Een interieur waarin meerdere zwarte elementen terugkomen oogt als een echt geheel. Een snelle manier om zwart in je interieur te integreren is het monteren van zwarte deurklinken. Vaak wordt deurbeslag over het hoofd gezien bij het opfrissen van het interieur, maar simpelweg het vervangen van je oude deurkrukken maakt een wereld van verschil!

Design ventilatierooster voor de buitenmuur

In het najaar, als het koud is, zet je niet zo snel een raam open. Echter blijft het voor de ventilatie in je huis belangrijk dat er frisse lucht door je huis kan stromen. Goede ventilatieroosters dragen hieraan bij: hiermee voorkom je schimmelplekken, vochtproblemen en gezondheidsklachten. Eerder schreven wij al een blog over het belang van ventilatie in huis, dit artikel is zeker de moeite waard om te lezen.

Trapleuning in je trappenhuis

Een moderne trapleuning is dé manier om je trappenhuis meer sfeer te geven. Weg met die oude, versleten trapleuningen, want met een RVS trapleuning geef je je hal direct een nieuwe look. Of je nu van een ronde, vierkante of rechthoekige greep houdt, een RVS leuning is verkrijgbaar in allerlei soorten en met verschillende trapleuninghouders. Zo is er altijd een trapleuning die aansluit bij jouw interieurstijl.