Trend in 2023: Zwarte woonaccessoires

Deurkruk Luzern, Mat Zwart - RVS Blog
Ook in 2023 blijven zwarte accessoires gewild. De kleur zwart zorgt vanwege haar contrast voor wat pit in je interieur én exterieur. Het is stijlvol, stoer en tijdloos. Daarnaast is zwart gemakkelijk te combineren met andere materialen en kleuren, waardoor het in ieder interieur te integreren is. Kortom: laat je inspireren door deze zwarte artikelen en join the dark side.

Deurbeslag zwart voor binnen en buiten

Een eenvoudige manier om zwart te integreren in je interieur is het gebruik van zwart deurbeslag. Voor binnenshuis kun je hierbij denken aan deurklinken zwart en zwarte deurstoppers. Deze zijn perfect te integreren in elk interieur en passen bij alle type deuren.

Ook zwart deurbeslag voor buiten is ontzettend populair. Denk hierbij aan een zwarte beldrukker, zwarte brievenbus, zwarte deurgreep en zwarte voordeurknop. Maak je voordeur af met zwart deurbeslag en maak er een echt pareltje van.


Zwarte huisnummers

Huisnummers zwart passen met hun strakke design uitstekend bij een moderne en industriële woonstijl. Wil je jouw huis laten opvallen ten opzichte van dat van de buren? Dan zit je met deze huisnummers goed! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende designs en groottes, zodat er altijd wel een geschikt type voor jou tussen zit.


Zwarte trapleuningen

Ook in de wereld van trapleuningen blijft zwart in 2023 populair. Een zwarte trapleuning is een perfecte toevoeging in elk interieur. Zwarte trapleuningen worden voor jou op maat gemaakt en je hebt de keuze uit rond, vierkant of rechthoekig. De kleur zwart zorgt tevens voor een mooi contrast in het trappenhuis. Gegarandeerde eyecatcher dus!

Zwarte trapleuningen - RVS Land

Zwarte kapstok stang

Als je je trapleuningen hebt vervangen, dan kan de rest van je hal natuurlijk niet achterblijven. Een kapstok moet niet alleen functioneel zijn, hij moet ook mooi passen bij de rest van je inrichting. Dat zit met een zwarte garderobestang wel snor! Met een strakke en minimalistische kledingstang hang je al jouw jassen netjes op.


Zwarte ventilatieroosters

Een ventilatierooster is echt zo’n artikel dat je gewoon nodig hebt. Je koopt het niet voor de lol. Maar dat betekent niet dat je een saai rooster hoeft uit te kiezen. Ook zwarte ventilatieroosters gaan mee met de trend. Of je nu een rooster voor de keuken, badkamer of andere toepassing nodig hebt, ga voor zwart!

Zwarte ventilatieroosters - RVS Land