Zwarte ventilatieroosters

Zwarte ventilatieroosters - RVS Blog
We kunnen er niet meer omheen: een groot deel van de accessoires in het interieur en exterieur zijn tegenwoordig zwart. Zwarte accessoires in en om het huis blijven ook komend jaar populair.

Ventilatierooster zwart soorten

Zwarte ventilatieroosters zijn niet alleen mooi, maar dienen natuurlijk ook een praktisch doel: namelijk het creëren van een goede ventilatie in huis. Met ventilatieroosters zorg je ervoor dat lucht zich in je huis kan blijven verversen. Dit is belangrijk voor het creëeren van een gezonde leefomgeving en het voorkomen van vochtproblemen en schimmel. Als je gaat (ver)bouwen, renoveren, verhuizen of als gewoon je oude rooster vanwege praktische of esthetische redenen wil vervangen, dan ga je op zoek naar een nieuw ventilatierooster. Alleen… Welke heb je nodig? Je hebt namelijk ventilatieroosters in veel vormen, uitvoeringen en soorten. We helpen je graag met het kiezen van een geschikt ventilatierooster.

Ventilatierooster zwart binnenmuur of buitenmuur

Of het nu gaat om binnen of buiten, een zwart ventilatierooster ziet er strak uit op je muur. Op een lichte muur steekt een zwart rooster mooi af, maar op een wat donkerdere of bakstenen muur gaat hij wat meer op in het geheel. Op wat voor muur je je zwarte ventilatierooster ook monteert, het eindresultaat is altijd netjes en modern.

Zwart ventilatierooster voor afzuigkap of Bora

Voor afzuigkappen, Bora’s of wasdrogers raden wij aan zwarte overdrukroosters te gebruiken. Overdrukroosters hebben een terugslagklep die opent bij overdruk en sluit als de overdruk wegvalt. Op die manier staat het afvoerkanaal niet de hele tijd open en kan er geen kou door naar binnen dringen. Je kunt ook kiezen voor een zwart kaprooster met windbreker, deze heeft in tegenstelling tot een overdrukrooster geen bewegende delen, maar voorkomt dankzij de windbreker toch in grote mate windinslag.

Ventilatieroosters in alle stijlen en maten

Vind je zwarte ventilatieroosters wel mooi, maar denk je dat een andere kleur of stijl beter bij je huis past? Geen nood, want er zijn nog veel meer ventilatieroosters verkrijgbaar! Voor iedere smaak of wens is er wel een geschikt luchtrooster te vinden. Zowel voor binnen als voor buiten en in allerlei maten. Ontdek nu alle mogelijkheden.