Originele Kerstcadeaus voor het interieur

Kerst cadeautips - RVS Blog
Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeau voor in het interieur van een van je dierbaren? Of wil je je eigen verlanglijst aanvullen met interieurcadeaus? Wij zetten de mooiste en meest originele tips voor je op een rijtje en hopen je hiermee te kunnen inspireren. Vrolijk Kerstfeest!

Naambord voordeur

Wil je een persoonlijk cadeau geven? Dan is een RVS naambord een hartstikke goed idee. Of ga voor een zwart naambord. Een naambord wordt altijd op maat gemaakt en wordt helemaal gepersonaliseerd. Rond, vierkant, met voornamen, zonder naam, met huisnummer en ga zo maar door. Je kunt al je wensen doorgeven en dan gaan wij voor je aan de slag met het ontwerp. Als je zo’n gepersonaliseerd cadeau geeft, kan de ontvanger niet meer dan blij zijn.

Een naambord kan ook op andere plekken gehangen worden dan naast de voordeur. Denk bijvoorbeeld aan een leuk bordje voor in de achtertuin of een bord met een mooie vorm voor op de slaapkamer.

Vlaggenstokhouder

Als je naar de bouwmarkt gaat, vind je vrijwel alleen maar kunststof of aluminium vlaggenstokhouders. Super ouderwets! En dat terwijl het een object is dat constant in het zicht hangt. Een RVS vlaggenstokhouder is origineel, modern en strak. Een woning krijgt een echte upgrade als hij is voorzien van een moderne vlaggenstokhouder RVS of vlaggenstokhouder zwart. Dat is pas een goed cadeau!

Huisnummer

Elk huis heeft een huisnummer nodig, dus een huisnummer is altijd bruikbaar. Heeft degene voor wie je een cadeautje zoekt nog een oud huisnummer? Dan is een nieuw exemplaar een perfect cadeau. De meest populaire uitvoering is het huisnummer RVS en een huisnummer zwart. Huisnummers zijn verkrijgbaar in ontzettend veel soorten en maten. Je kunt ook kiezen voor een huisnummer bordje.

Kapstok

In stijl je gasten kunnen ontvangen is natuurlijk altijd fijn. Niet alleen voor de gastheer of gastvrouw zelf, maar ook voor de gasten. Kan degene voor wie je een cadeautje zoekt wel een nieuwe garderobe gebruiken? Dan is een kapstok of garderobestang het perfecte cadeau!