5 RVS cadeautips voor Vaderdag

5 RVS cadeautips voor Vaderdag - RVS Blog
In de aanloop naar Moederdag gaven we je al een aantal leuke tips voor Moederdagcadeaus, maar ook voor Vaderdag ben je in onze webshop aan het juiste adres! Deze 5 RVS cadeaus zijn ideaal om je vader mee te verrassen.

1. RVS gereedschap

Tja, mannen en gereedschap. Het blijft een voor de hand liggende, maar gouden combinatie. Klussen vraagt om goed gereedschap dat je niet in de steek laat, of je nu gaat bouwen of juist gaat repareren. Met een degelijke RVS inbussleutelset gaat je vader DIY projecten voortaan goed voorbereid van start.
Wat ook leuk is, is om een setje samen te stellen met RVS bevestigingsmaterialen. Denk hierbij aan schroeven en bouten, moeren, oogbouten en oogmoeren, ringen en S-haken, karabijnhaken en oogplaten. Zo heeft je vader altijd een voorraadje in huis, want zulke universele onderdelen komen altijd van pas.

2. RVS kapstok of garderobestang

Hangen bij jouw vader ook altijd losse jassen over een stoel of heeft hij nog een ouderwetse houten kapstok? Een RVS kapstok of RVS garderobestang is een strakke en praktische oplossing. Je kunt kiezen uit verschillende standaard uitvoeringen en modellen en een garderobestang kan ook op maat worden gemaakt. Maak het plaatje af met RVS kledinghaken en/of S-haken.

RVS garderobestang Blind - RVS Blog
RVS garderobestang met blinde muurflens

3. RVS deurkrukken

Kan het interieur van je vader wel een update gebruiken? Een goede cadeautip voor Vaderdag is RVS deurbeslag. Als je hem RVS deurkrukken geeft, geef je een cadeau waar hij écht iets aan heeft en waar hij lang plezier van zal hebben. Deze geven de deuren in zijn huis gelijk een nieuwe look.

4. RVS buiskoppelingen meubelpakket

Een stoer en industrieel RVS meubel is een origineel Vaderdagcadeau. Houdt je vader van klussen? Geef hem dan een kant-en-klaar meubelpakket dat hij zelf in elkaar kan zetten. Kies voor een RVS kapstok voor een hoedenplank of een RVS wandrek. Ook handig: doordat deze meubels zijn opgebouwd uit buiskoppelingen, kunnen ze altijd worden aangepast of uitgebreid.

RVS wandrek meubelpakket - RVS Blog
RVS wandrek meubelpakket

5. RVS bootonderdelen

Is jouw vader gek op varen en maakt hij zijn boot graag piekfijn in orde? Met RVS relingbeslag en andere losse RVS bootonderdelen kun je een bootrailing samenstellen waarmee je een boot helemaal afmaakt. Ook andere onderdelen voor boten, jachten en watersport zijn leuk om cadeau te doen, zoals een RVS vlaggenstokhouder, antennevoet of stootlijst.

Hopelijk hebben we je met deze post kunnen inspireren met originele en leuke cadeaus voor je vader. We wensen je een onvergetelijke Vaderdag toe!