RVS trapleuning met LED zelf maken

RVS trapleuning met LED - RVS Blog
Tegenwoordig is het integreren van LED strips in meubels en interieuraccessoires enorm populair. Wij leggen je uit hoe je je eigen RVS trapleuning met LED verlichting kunt samenstellen.

Steek jij graag je handen uit je mouwen, houd je van een modern interieur en ben je gek op het ontdekken van nieuwe snufjes, gadgets en elektronica? Dan is het verwerken van LED licht in je woonaccessoires echt iets voor jou. Tegenwoordig is het monteren van LED strips iets wat je heel gemakkelijk zelf kunt doen en het heeft een indrukwekkend en bijna futuristisch effect.
Wat je nu bijvoorbeeld veel ziet, is dat er LED strips rondom trappen, TV-meubels en kledingkasten worden gemonteerd. Maar ook je trapleuning kun je voorzien van sfeervol LED licht. Wij leggen je uit hoe!

Trapleuning met LED verlichting

Een RVS trapleuning die je trap verlicht zorgt niet alleen voor een modern en stijlvol trappenhuis, het is ook nog eens functioneel. Je hebt namelijk beter zicht op de trap en ziet altijd waar je stapt. Ook in het donker hoef je niet bang te zijn om je voet verkeerd neer te zetten en te vallen. Dit maakt het op en neer lopen van de trap een stuk veiliger. Daarom is het integreren van LED licht in een trapleuning ook extra geschikt voor gezinnen met kinderen en ouderen.

LED verlichting trapleuning

Het is heel gemakkelijk om een trapleuning met LED zelf samen te stellen. Je kiest eenvoudig alle onderdelen die je nodig hebt en je zet binnen no time de RVS trapleuning met LED in elkaar. Je hoeft alleen nog maar voor een goede LED strip te zorgen.

Trapleuning met LED maken

In onze handleiding voor trapleuningen met LED verlichting leggen we je precies uit welke materialen je nodig hebt en hoe je de trapleuning monteert. Ieder trappenhuis is anders, er is dus geen universele prijs voor een LED trapleuning. Als je aan de hand van onze instructie alle benodigde artikelen in je winkelmandje plaatst, kun je jouw prijs gemakkelijk berekenen.