Tips voor het creëren van een stijlvolle badkamer

Tips voor het creëren van een stijlvolle badkamer - RVSBlog
Een badkamer of toilet krijgt pas echt karakter met mooie badkamer accessoires. Wij laten je alle opties zien waarmee je je sanitair compleet kunt voorzien van een set badkamer attributen met een prachtig design.

Het creëren van een stijlvolle badkamer is een uitdagende taak, maar met de juiste badkameraccessoires kun je je badkamer transformeren tot een oase van rust, luxe en comfort. RVS badkamer accessoires en badkamer accessoires zwart zijn de perfecte keuze als je op zoek bent naar een elegante en moderne uitstraling.

Badkamer accessoires RVS

Als je op zoek bent naar duurzame, stijlvolle en hygiënische badkamer accessoires, dan zijn RVS badkamer accessoires de perfecte keuze. Roestvast staal is niet alleen modern en strak vanwege haar matte geborstelde afwerking, maar ook functioneel. En dat is ook niet onbelangrijk op een badkamer of toilet. Dit materiaal is onderhoudsarm en bijzonder geschikt voor vochtige ruimtes.

Badkameraccessoires chroom

Een oppervlak dat je ook vaak ziet op badkamers is chroom. Chroom is glanzend, in tegenstelling tot mat geborsteld RVS. Als je bijvoorbeeld een chromen kraan hebt, is het mooi om ook voor bijpassende glanzende accessoires te kiezen, zoals een toiletrolhouder chroom of chromen handdoekhaak. Doordat het materiaal glanst, zie je er minder snel vuil, stof of vingervlekken op.

Badkamer accessoires zwart

Tegenwoordig is zwart ongekend populair in huis. Als je op zoek bent naar een moderne uitstraling, zijn zwarte badkamer accessoires dan ook een goede keuze. Bij bijvoorbeeld een zwarte toiletpot, wasbak en/of kranen mogen bijpassende accessoires zoals een zeepdispenser zwart of wc rolhouder zwart niet ontbreken.

Trend 2023: goud in de badkamer

In 2023 draait het in de badkamer volledig om rust en kalmte. Dit vertaalt zich in natuurlijke vormen, zachte kleuren en functionele meubels en accessoires. Wat hier perfect bij past zijn gouden badkamer accessoires. Goud geeft een warme en rustgevende uitstraling aan je sanitaire ruimte en ziet er ook nog super stijlvol uit.

Badkameraccessoires zonder boren

Accessoires op de badkamer of de WC worden vaak tegen de muur gemonteerd met schroeven, bijvoorbeeld een handdoekenrek of toiletrolhouder. Maar dan is het natuurlijk toch zonde om in mooie dure tegels te moeten boren. Bij Haceka badkamer accessoires vind je een systeem waarmee je je badkamer accessoires tegen de muur kunt lijmen. Wil je een vastgelijmd accessoire weer demonteren? Dat kan ook heel gemakkelijk en er blijven geen lijmresten achter.